Адел, , заедно с рапърите Дейв и Литъл Симз имат най-много номинации

...
Адел, , заедно с рапърите Дейв и Литъл Симз имат най-много номинации
Коментари Харесай

Адел и Ед Шийрън с най-много полово неутрални номинации за БРИТ

Адел,, дружно с рапърите Дейв и Литъл Симз имат най-вече номинации за английските музикални награди БРИТ тази година. Всички те се борят в четири категории – номинирани са а реализатор на годината дружно със Сам Фендър. Същата петица е номинирана и  в категорията за албум на годината. ще се съревновава с дълго чакания албум 30, Ед Шийрън - с Equals, Литъл Симз със Sometimes I Might Be Introvert, Сам Фендър със Seventeen Going Under и Дейв - с We're All Alone In This Together.



Класацията е толкоз разнородна, тъй като премиите БРИТ взеха решение да станат полово неутрални. отстраняват се категориите по пол, в които се награждават поотделно мъжкия и женския гений. Наградата „ актьор на годината “ заменя категориите за английски мъжки и женски соло реализатори. На същия принцип ще се връчва и единствено една премия за интернационален актьор на годината, без значение от пола. Въведени бяха и четири жанрови категории, спечелилите в които ще се избират от публиката.

До решението се стигна, откакто през предходната година небинарната английска звезда Сам Смит остана отвън категориите за соло изпълнителите. Тогава Смит съобщи: „ Очаквам с неспокойствие време, в което премиите могат да отразяват обществото, в което живеем. Нека честваме всички – без значение от пол, раса, възраст, качества, половост и класа “.

 
               

 

Сега Адел и Ед Шийрън ще се съревновават в категорията за поп/ритъм енд блус, а Дейв и Литъл Симз - в категорията за хип-хоп/грайм/рап. Изпълнителите Доджа Кет, Lil Nas X, Оливия Родриго и италианската тайфа Måneskin имат по две номинации в интернационалните категории. За купата „ най-хубава английска група “ ще се борят Coldplay, Little Mix, London Grammar, D-Block Europe и Wolf Alice.



 

Продължава на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР